Cenaze Yıkama ve Kefenleme Kursları Açıldı.

Ulti Clocks content
Cenaze Yıkama ve Kefenleme Kursları Açıldı. Yazdır e-Posta

Bayanlara yönelik olarak İlçemiz Merkez Ulu Camii Kur’an Kursunda ve Fiskobirlik Mahallesinde bulunan Merkez Kur’an Kurslarında Halk Eğitim Merkezi ile yapılan işbirliği ile Cenaze Yıkama ve Kefenleme Kursları düzenlendi. Kurslara toplam 25 saat olmak üzere iki hafta devam edecek. Kurslara tahmin edilenden daha fazla ilgi olduğu gözlendi. İlçe Müftüsü Ali GENÇ Merkez Ulu Camii Kur’an Kursunda düzenlenen kursta derse katılarak, kursiyerlere başarılar diledi. ‘Ölüm hayatın bir gerçeğidir. Ölüm doğmak kadar, yaşamak kadar doğal bir hadisedir. Bu kurslar sayesinde daha bilinçli olarak, hem sağlık şartlarına ve hem de dinimizin insana verdiği değerlerle beraber ölülerimize son vazifemizi yapacağız’ şeklinde kısa bir konuşma da yaptı. Merkez Ulu Camii Kur’an Kursundaki kurs Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice GENÇ SARIGÜL tarafından, Merkez Kur’an Kursundaki kurs ise  Kur’an Kursu Öğreticisi Asiye MEMİŞ SARIYILDIZ tarafından verilmektedir.

Bir Ayet

Rabbin meleklere "Ben yeryüzünde bir halife var edeceğim" demişti; melekler, "Orada bozgunculuk yapacak, kanlar akıtacak birini mi var edeceksin? Oysa biz Seni överek yüceltiyor ve Seni devamlı takdis ediyoruz" dediler; Allah "Ben şüphesiz sizin bilmediklerinizi bilirim" dedi.
(Bakara Sûresi,30) -

Bir Hadis

“İnsanoğlunun bir dere dolusu altını olsa, bir dere daha ister. Onun ağzını topraktan başka bir şey doldurmaz. Ama Allah, tövbe edenin tövbesini kabul eder.”
( Buhârî, Rikak 10i) -

Görsel Yayınlar